Yoga och Måla


Längtar du efter att skapa inifrån dig själv? Vill du ha lugna dagar i harmoni med dig själv och i nära kontakt med naturen? Behöver du ge dig tid för återhämtning i ett skapande sammanhang?
Jag och Emma Fors(yogalärare) vill guida dig i skapande målarprocesser och naturnära yoga.
Kom till vackra Bråviken vid Fredgagården för härliga dagar med skapande och yoga. Vår kurs passar alla, både nybörjare och erfaren.

När? 5/8- 8/8, måndag till torsdag, 9:00-16:00

Lunch finns att köpa på Fredgagården eller om du hellre vill ta med egen mat så går det bra. Vi bjuder på te och kaffe hela dagen. Det finns badmöjligheter och fina skogsvandringar i närheten. 
Om du vill bo kvar finns det möjlighet till övernattning på Fredgagården. De har både rum och ställplatser. Boka på deras hemsida: fredgagarden.seJag som leder yogan heter Emma Fors. Jag har utbildat mig inom Seasonalyoga som har sina grunder i Hathayogan. Mina pass handlar om att hitta balans i sinnet och kroppen. I Seasonalyoga anpassar vi rörelser och medvetenhet efter årstider och dygnsrytm. Det är fantastiskt att utöva yoga tillsammans utomhus i den vackra naturen. Att få komma djupare in i yogan och den meditativa stämningen under dessa dagar kommer göra dig gott. Du behöver inte kunna yoga eller vara rörlig av dig (det finns stol att erbjuda om du inte vill ta dig ner till golvet). Om du är van utövare finns det utmaningar och inspiration som väntar på dig, yogan passar alla. På morgonen börjar vi med andningsövningar och meditation samt lätta kroppsövningar. På eftermiddag gör vi större kroppsrörelser efter egen förmåga.
Vid frågor, kontakta mig via mail eller ring på telefon: 0700-180 125

Allt material för yoga finns på plats, ta med egen matta om du vill.

Jag, Anna-Stina Gerdin, leder målarkurser för att jag vill dela med mig av min skaparglädje. Det är fantastiskt att se andra människor utveckla sin egen skaparkraft och komma över hinder, prestationskrav och motstånd. Jag gläds åt de fina möten som uppstår när människor skapar, samtalen som djupnar när vi vågar öppna upp oss inför våra inre önskningar och se de krafter vi har. Jag ser tavlan som en utmärkt plattform där du kan träna din intuition, känna efter vad du vill, följa din egen rytm och våga ta ut svängarna. Det är helt ofarligt, om det inte blir som du tänkt är det bara att måla över. Jag undervisar enligt Vedic Art-metoden där jag ger övningar som du prövar för att upptäcka hur du tycker mest om att skapa. Grundtanken är att alla kan skapa på sitt eget unika sätt. Därför jämför eller redovisar vi aldrig och håller prestationskraven borta.
Vid frågor, kontakta mig via e-post eller ring på telefon: 0706-56 73 57


För målarkursen kan du välja att ta med eget material eller köpa ett startpaket genom mig. När vi fått din anmälan skickar jag en materiallista så att du själv kan avgöra hur du vill göra.Investering: 3000: – för hela kursen (750: -/dag)
Du kan även välja att gå enstaka dagar och betalar i så fall 800: -/dag.

Endast målarkurs: 500:- per dag 1900:- för hela kursen

Endast yoga: 150:- per pass

Anmälningsavgift 500: – (ej återbetalningsbar)
Intresseanmälan gör ni genom att skicka mail till oss:
Anna-Stina: annastina.gerdin@gmail.com
Emma Fors: world.of.color@outlook.com
Vi börjar klockan 9:00 varje dag och avslutar dagen 16:00
Morgonyoga med meditation
Fika
Målarkurs- enligt Vedic Art metoden
Lunch ca 12:00 – 13:00
Fortsättning, Målarkurs- enligt Vedic Art metoden
Yoga- Seasonal yoga

Leave a Reply